Medicinsk fotvård för finare fötter

Hej där bloggen! Vilken härlig dag det är här i Malmö, jag strosar runt i staden och bara njuter av det vackra vädret. Om några timmar ska jag på medicinsk fotvård för att behålla det fina skicket som mina fötter har för tillfället. Med många timmar om dagen i ett par trånga skor så är det viktigt att jag emellanåt går på medicinsk fotvård, speciellt med tanke på de tidigare problemen jag har haft med just fötterna och speciellt naglarna. Under min ungdom så gjorde jag det mesta som inte är särskilt vänligt för fötterna. Jag åkte konståkning och spelade fotboll, vilket betyder att många mina fossingar i många timmar befann sig i ett par skridskor eller fotbollsskor. Det ledde till att jag ganska ofta åkte på både blånaglar och nageltrång, ingen skön kombination kan jag säga. Jag har varit på många besök hos läkare för att göra ingrepp i just tårna och det är ingenting som jag någonsin vill göra om. På sommaren när vi spelade fotboll på konstgräs så fick även hälarna sig en rejäl omgång stryk, när plastgräset hettas upp så kan man känna hur det bränner under fötterna vid vissa moment. Till slut fick jag nog av att konstant ha några problem med mina fötter så jag bestämde mig för att börjar gå på medicinsk fotvård i Malmö. Jag tror inte det finns någon som vill gå i sandaler när man har en blånagel eller om man har nageltrång, så varför skulle jag vara tvungen till att göra det. Nu några år senare så ser mina fötter bra ut och jag har inte haft varken en blånagel eller nageltrång på flera år. På somrarna kan jag gå runt i Malmö med tofflor utan att behöva skämmas över mina fötter. Nu ska jag ta och njuta av den här dagen för imorgon är det jobb som väntar.