Kosmetisk tatuering av ögonbryn i Norrköping

Hej på er alla fina!

Apropå fina så ska jag följa med en vän som ska göra kosmetisk tatuering här i Norrköping imorgon. Hon har så ljusa och tunna ögonbryn så hon ska fixa dem och ville gärna att jag skulle följa med och det är klart jag gör det. Jag tycker sådant är väldigt roligt oavsett om det handlar om frisörbesök eller ansiktsbehandlingar eller något annat liknande.

Jag har själv inte gjort kosmetisk tatuering men jag vet flera andra som har och de har varit jättenöjda. När min vän började prata om att hon ville göra så kikade vi på olika salonger här i Norrköping och det är så bra nu med sociala medier att de flesta lägger upp bilder så att man kan se resultat, det gör väldigt mycket just när man ska välja vart man ska gå. Till dit vi ska så har även en annan vän gått och gjort kosmetisk tatuering fast hon gjorde sin eyeliner. Man kan ju göra olika sorters behandling men jag föredrar nog just ögonbryn, men det är ju bra att det finns behandlingar för alla smaker.

Jag och min vän brukar följa med varandra på olika saker både som moraliskt stöd och som smakråd så det ska bli roligt. Den här gången är hon väl lite nervös, hon har ju inte ens en vanlig tatuering. Eftersom jag har det så känner jag mig lugn, jag är helt säker på att det kommer gå superbra. Det är väl just att man gör en sådan grej i ansiktet, för blir man inte nöjd så kan man ju inte direkt gå runt och gömma ögonbrynen hela tiden. Nu ska jag försöka fokusera på jobbet den sista stunden som är kvar idag, men jag ville bara kika in och berätta om detta. Ha nu en fortsatt fin dag!