I veckan ska jag på healing i Piteå

Hej på er!

Senare denna veckan ska jag på healing hos en kvinna i Piteå. Jag har blivit rekommenderad ave n vän att gå till henne för hon går dit regelbundet och säger att hon älskar det. Vi har pratat så mycket om att jag går och funderar mycket på vad jag vill göra och inte när det kommer till plugg och jobb bland annat, men även saker jag bär på från det förflutna som påverkar mig i livet och framför allt relationer idag. Det handlar bland annat om att jag har svårt att lita på andra människor och bygger upp skyddsmurar omkring mig. Allt detta skapar blockeringar i kroppen som påverkar både mitt fysiska och mentala mående i tanke, kropp och själ.

Det jag fått höra om healing så gör det gott för allt det där så jag är villig att ge det ett ärligt försök. Jag är ganska öppen och mottaglig för alternativa behandlingsmetoder så för den sakens skull kan jag undra varför jag inte hittat och provat detta innan. Men säkert är det så att det vi behöver kommer till oss precis när vi behöver det, om vi litar på att det gör det. Oftast så klarar jag att tänka så men ibland kan man behöva påminnas och då kanske healing kan hjälpa mig att hitta svaren i mig själv.

Eftersom en så nära vän har rekommenderat denna kvinnan så känner jag mig också trygg redan på förhand och det är ju positivt. Annars tycker jag det kan vara lite obekvämt just första gången man ska på någon sorts behandling hos någon man inte känner eller träffat förut, oavsett om det är till en ny tandläkare eller en frisör. Jag er fram emot min healing och jag får uppdatera er efteråt hur det kändes. Må så gott och ta hand om er!