Hjälp med städningen

Tjenare bloggen! Idag tänkte jag prata lite om städservice och lyfta fram några fördelar som jag tycker det finns med att anlita någon som städar hemmet. Många drömmer om mer tid med familjen, att slippa lägga massa tid på hushållssysslor och istället kunna umgås med sina barn och sin partner. Andra kanske har ett jobb som är väldigt krävande och när man kommer hem så vill man bara lägga sig i soffan och koppla av för att ladda upp batterierna till nästa dag. Eller så har man många fritidsaktiviteter så att man inte får ihop vardagen riktigt. Det finns många anledningar för att anlita städservice och de jag nyss nämnt är bara några av alla saker. För mig handlar det om en kombination av alla. Jag har inte tiden för att träna, umgås med familjen och städa samtidigt som jag arbetar. Vardagen går inte ihop om jag ska göra allt det utan jag hade känt mig otroligt stressad och någon av alla delar hade blivit extremt lidande. För mig är min familj den största prioriteringen, allt tid som jag kan få för att kunna umgås med dom är extremt värdefull tid. Träningen är en annan viktigt del för att jag själv ska må bra, att knalla ner till gymmet i Falköping ger mig en stund där jag får vara mig själv och bara träna. Utan ett jobb skulle hela hemmet fallera så det är något som jag inte heller kan prioritera bort. Då återstår bara städningen och därför använder jag mig av städservice. På så sätt behåller vi ett rent hem utan att egentligen behöva tänka på det. Sen är det klart att man själv går och plockar i ordning lite, men då handlar det bara om några minuter. Att städa ett hus där det bor två barn och två vuxna, där snackar vi om timmar.