Handmade by Anna

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om min vardag, mitt liv och andra saker som jag tycker är roligt och intressant att få kunna dela med mig av till er läsare! Jag hoppas att ni alla mår fint och att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt. Det har i varje fall jag verkligen haft, men det kommer jag att gå in lite mer på i ett senare inlägg. Idag så hade jag tänkt att jag skulle lägga lite fokus på det här med att fixa sina naglar här i Umeå.

Detta är alltså lite smått inriktat till alla er som just då alltså befinner er i Umeå eller någonstans i dess närhet och möjligtvis letar efter någon som verkligen är superduktig på det här med just naglar! Det ställe som jag har valt att vända mig till nu gång på gång heter inget mindre än Handmade by Anna och hon är verkligen så himla duktig och jag blir så otroligt nöjd varje gång när jag har varit där. Hon är riktigt lyhörd när det kommer till kundens önskemål och utför sitt arbete på ett oerhört professionellt, engagerat och noggrant vis vilket alltid resulterar i snygga och hållbara resultat. Jag kan hur som helst varmt rekommendera att ni tar och kikar lite närmare på Handmade by Anna och hennes behandlingar för det vet jag att ni absolut inte skulle ångra! Hon är verkligen superduktig och jag kan nog inte rekommendera henne varmt nog. Nu så ska jag dock försöka att avrunda det här inlägget, men jag tänkte så här att ifall det nu är så att ni har några som helst frågor och funderingar kring detta så är ni välkomna att skicka in dem nere i kommentarerna! Annars så tycker jag att ni tar och kikar på Handmade by Anna och hennes sida här på nätet som jag kommer att länka till lite högre upp.