Elarbeten i hemmet

Tjenare bloggen! Jag är mitt uppe i en renovering av mitt hem i Nacka men jag tänkte att ett blogginlägg hinner jag nog med mellan arbetet. För tillfället håller jag på inne i köket, där jag nu har kommit till att byta ut köksluckor och spis. Senare under veckan kommer det även en plattsättare hit som ska lägga nytt kakel. Jag tänkte även dra igång renoveringen av vardagsrummet men där krävs lite elarbeten så jag kommer behöva ringa in en elektriker för det. Det är någonting med mitt hus i Nacka som gör att jag har ett väldigt kallt golv nästan konstant, jag vet inte riktigt vad det beror på men det är kyligt minst sagt. Kanske är det så att det blir så kallt med tanke på att jag inte har någon källare, jag vågar inte svara på det riktigt. Jag har hittat en lösning på problemet och det är att ha ett värmegolv. Huruvida det är möjligt i mitt vardagsrum är lite oklart men i köket och badrummet så ska det gå tror jag, men det krävs då elarbeten av elektriker. Jag tror nämligen inte man får lova att utföra sådana elarbeten själv, så det är lika bra att vara på den säkra sidan. Min tanke är att det borde gå att ha värmegolv även under en parkett, jag ser ingen anledningen till att det inte skulle gå. Men å andra sidan vad vet jag, det är inte så att jag är någon hantverkare direkt. Det är egentligen inte svåra att ringa och fråga en elektriker om det är möjligt eller inte, men först vill jag nog få klart vissa delar av köket innan jag går på golven och vardagsrummet. Jag får faktiskt ta och runda av här nu för att återgå till arbete, men det kommer säkerligen en uppdatering snart igen.